Ви тут:  Головна Кращі студенти Оксанич Ганна Валеріївна

Оксанич Ганна Валеріївна


Я, Оксанич Ганна Валеріївна народилась 21 вересня 1989 р. в місті Кривому Розі. Окрім загальноосвітньої школи закінчила 8-ми річну школу мистецтв з відзнакою. В шкільні роки неодноразово приймала участь в олімпіадах з різних предметів. Зокрема з трудового навчання посідала перші місця в районних, міських та обласних олімпіадах, а в 2006 році зайняла почесне призове місце у IV-му турі Всеукраїнської олімпіади та була нагороджена дипломом 3-го ступеня С 005918 * наказ № 40 від 3. 04. 2006 р.

 З 2006 року навчаюся в Інституті педагогіки та психології НПУ імені М. П. Драгоманова на спеціальності „Образотворче мистецтво”. Обрана спеціальність є покликом душі, що проявився ще в дитинстві. Я дуже люблю малювати і люблю дітей, тому з вибором майбутньої професії у мене не було жодних проблем. Я чітко знала чого хочу – вчити дітей малюванню та прививати їм почуття прекрасного.

За період навчання в університеті неодноразово була нагороджена  подяками та грамотами за досягнення вагомих успіхів у науково-дослідній роботі, формуванні, розвитку та реалізації творчих здібностей, за активну життєву позицію, високу відповідальність та самовіддачу, за допомогу у проведенні всіх культурно-мистецьких заходів інституту та за його межами, за участь у різноманітних художніх виставках.

На перших курсах навчання була членом команди КВК нашого інституту.

 

Три роки поспіль була учасником Всеукраїнської олімпіади з образотворчого мистецтва у місті Кривому Розі.

В листопаді 2010 року приймала участь у виставці „Art line”, що проходила в музеї Гетьманства, м. Київ.

Більше року працюю керівником гуртка образотворчого мистецтва в ДЮК „Берізка”, ЦС ДЮК „Щасливе дитинство” Голосіївського району міста Києва.

Виконую обов’язки профорганізатора групи.

 

Я активна і життєрадісна людина. З шкільних років займаюсь вело-туризмом.Люблю подорожувати і набиратись нових гарних вражень від життя, щоб згодом передати їх дітям та у своїй творчості.

alt